• NÁLUNK MEG - TALÁLJA, AMIRE SZÜKSÉGE VAN!

  Debreceni székhelyű cégünk 1994 óta látja el partnereit minőségi hidraulika és pneumatika szerelvényekkel

  Bővebben
  template image
 • MEGBÍZHATÓ, PONTOS KISZOLGÁLÁS

  A megrendeléseket a lehető legrövidebb határidővel teljesítjük a gép-állásidők csökkentése érdekében

  Bővebben
  template image
 • KIS - ÉS NAGY - KERESKEDELEM

  Széles raktárkészletünknek köszönhetően a kis - és nagykereskedő partnereinket is folyamatosan ki tudjuk szolgálni

  Bővebben
  template image
 • A MINŐSÉG A VÉDJEGYÜNK

  Kizárólag a lehető legszigorúbb minőségi kritériumoknak eleget tevő termékekkel dolgozunk

  Bővebben
  template image
 • KORSZERŰ BERENDEZÉSEK

  A hidraulika iparágban is óriási fejlődés tapasz - talható. Cégünk ezen lépéseket folyamatosan követi, technológiánk naprakész.

  Bővebben
  template image
1 2 3 4 5


Üdvözöljük a Bipress Kft. honlapján

bipress image

A KFT. családi vállalkozásként alakult 1994-ben, debreceni székhellyel.
Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy biztosítsa a térség és az ország munkagépeihez, mezőgazdasági gépeihez, illetve egyéb, stabil és mobil hidraulikus berendezéseihez szükséges pótalkatrész ellátást, a gyári megoldással azonos minőségben, de kedvezőbb áron.
Tevékenységünket a megrendelők igényeihez igazodó hid-raulika tömlők szerelvényezésével és gyártásával kezdtük, melyet később cégünk fejlődésével, bővülésével kiegészítettünk a légféktömlők “H” minősítő jellel történő gyártásával. Tömlőinket már a kezdeteknél bevizsgáltattuk gázállóságra (pentán).
A cégünk és megrendelői körünk egyre nagyobb mértékű bővülése miatt új, nagyobb telephelyre költöztünk 1999 - ben. Így tudtuk biztostani a már meglévő és új ügyfeleink gyors és precíz kiszolgálását. 2000 - től ISO 9001 - es minőségirányítási rendszert vezettünk be.
1999 – 2000 közötti időszakban vettük fel a kapcsolatot a legtöbb, jelenleg is meglévő beszállítónkkal, akik a folyamatos, mebízható alapanyag ellátást rövid szállítási határidőkkel biztosítani tudják számunkra (ARCO, INTERTRACO, BRIDGESTONE).

bipress image

2005 - től bővítettük palettánkat pneumatika tömlőkkel és csatlakozókkal (C-MATIC), amelyet azóta is fokozatosan szélesítünk.
2007 - től elkezdtük a hidegen hajlítható, varrat nélküli precíziós acélcsövek (THYSSENKRUPP) forgalmazását és megmunkálását (csőhajlítás, kúpolás, szerelvényezés). Ugyanebben az évben bővítettük termékskálánkat a colos (BSP, ORFS, UNF) rendszerű csavarzatokkal (FONTAN S.A.), illetve forgócsatlakozókkal is.
2010 - től forgalmazzuk a spanyolországi DICSA termékeit. Újdonságként ettől az évtől érhetők el nálunk a hidraulika műanyag rögzítő bilincsek, mérőórák, mérőpont csatlakozók és mérőtömlők.
2011 - ben lettünk hivatalosan az amerikai GATES magyarországi márkaképviselete. A kitűnő partneri kapcsolatunk lehetővé teszi számunkra az eddiginél is gyorsabb szállítási határidőket.
2013 nyarától elkezdtük a klímatömlők (GATES) és klímacsatlakozók árusítását, valamint a klímatömlők javítását is.

Mi a Bipress Kft. - nél hozzáértőek, segítőkészek és lelkesek vagyunk. Céltudatosan dolgozunk azért, hogy munkánkkal minél több ügyfelünket – és leendő ügyfelünket – ki tudjuk szolgálni!

Éppen ezért forduljon bizalommal hozzánk, állunk rendelkezésére!
Üdvözlettel:
A Bipress Kft. munkatársai

 
 
Akció
template image
Ha nálunk vásárol csatlakozót, ajándékba kap egy üres dobozt, amit ha elfáradt elhajinthat.
 
"
Vissza
 
 
Dokumentum letöltése PDF formátumban